For kandidater

Jobgaranti inden for 3-6 måneder

Er du ledig, eller i fast job?

Er du freelance og har eget CVR nr.?

Better Talents samarbejder bredt med alle fagtyper af kandidater og konsulenter. Det vigtigste er, at du er motiveret og trives med at arbejde, lige netop inden for de fagområder, der passer bedst til dine erfaringer og kvalifikationer. Motivation handler ofte om, at beskæftige sig med, hvad du er bedst til. Derfor gør vi et stort arbejde ud af, at klæde dig videns baseret bedst muligt på, når vi kontakter dig, med henblik på en åben stilling, projektansættelser eller Interim (vikariater). Vi forbereder dig på opgaven, og gør et grundigt forarbejde, uanset din faggruppe. Vi bestræber vi os på at skabe en ny jobåbning for dig, inden for 3 – 6 måneder fra du oploader dit CV hos os.  

 

Er du Interim eller projektansat, aflønnes du af Better Talents med mindre andet aftales med virksomheden. Når du tilbydes fastansættelse, er dette altid forventningsafstemt med dig og virksomheden. Vi tager udgangspunkt i dine behov, når vi tilbyder dig jobformidling; herunder lønforventnings afstemning, oplysning om virksomhedens geografiske beliggenhed, opgaver der matcher dine kvalifikationer, udviklingsbehov og muligheder, virksomhedskultur og værdier. 

 

Vi rådgiver dig endvidere omkring dine personlige mål i din karriere, og tilbyder outplacement forløb, hvis du er blevet opsagt, eller du selv har opsagt din stilling for at søge nye udfordringer.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail: kontakt@bettertalents.dk


Send uopfordret ansøgning og CV
her

 

Se ledige stillinger her

OUTPLACEMENT FORLØB

Better Talents tilbyder Outplacement forløb til opsagte medarbejdere. Det er til enhver tid et godt afsæt for at afslutte et kortere eller længerevarende samarbejde, at sikre de(n) opsagte medarbejder(e) eller leder kommer hurtigt og sikkert videre i sin karriere. 


Outplacement 
handler om at afdække motivation, kompetence og muligheder for den enkelte medarbejder eller leder. 


Better Talents
 vil trække på eget professionelle erhvervsnetværk og skabe åbninger via dialog med beslutningstagere i danske og internationale virksomheder i Danmark. 

Et forløb vil foregå over 10 dage af en times varighed fordelt inden for 30 dage, hvor HR konsulenten i samarbejde med den opsagte medarbejder afdækker følgende med udgangspunkt i Garuda FokusProfil Persontests – Better Talents  

 

Karriere historik  

CV opdatering

Ansøgning 

Garuda persontest

Kompetencer 

Motivation 

Styrker 

Udviklingsområder 

Virksomheds segmenter 

Aktivering af netværk 

SoMe (sociale medier)

Linkedin 

 

Pristilbud kan indhentes via mail: kontakt@bettertalents.dk eller mobil: +45 30480940. 

JA TAK, JEG VIL GERNE KONTAKTES

Ønsker du er Teams møde, hvor vi gennemgår din virksomheds behov, er dette også en mulighed. Send os forslag til tid og dato, hvor det vil passe dig at mødes til en konstruktiv dialog.  

Brug formularen til højre