Hvem er vi

Vision

Better Talents vision er at fremstå som en foretrukken inhouse HR Business Partner, der leverer timebaseret HR services, som en integreret del af virksomheder, der har behov for specifikke HR ydelser. 

 

Leverancer og services afhænger af virksomhedens behov for at skalere HR leverancer, enten i forhold til inhouse HR Business Partners eller ekstern Search & Selection, outplacement samt kvalificeret HR rådgivning. Better Talents ønsker at tilbyde de dygtigste HR Business Partners, der skaber værdi i enhver organisation her og nu og i fremtiden. 

Mission

Better Talents ønsker at være best-in-class konsulenthus, der til enhver tid leverer de bedste HR løsninger samt ærlig, troværdig samt fortrolig HR services med respekt for kunder, kandidater, konsulenter og leverandører.

Strategi

Better Talents samarbejder med SMV og SME virksomheder i Danmark og i udlandet. Vi leverer HR Business Partner solutions til offentlige, private og NGO virksomheder samt politiske organisationer. Ingen virksomheder er for store, eller for små, for at indgå i samarbejde med Better Talents. Vi ønsker at gøre en mærkbar forskel i rekrutteringsmarkedet ved vores integrerede tilgang til HR services. 

Vi ønsker at skabe værdi ved at tilpasse os virksomheders behov, til enhver tid. Vi bestræber os på at være troværdige, ærlige og fortrolige i vores tilgang til HR solutions.  

Værdigrundlag

Vi skaber resultater ved at alle vores indsatser følger kundens behov og sikrer positiv forandring samt værdi for de mennesker, der er i centrum for indsatsen. 

 

Vi er visionære ved at invitere kunder, partnere og kandidater til at gå forrest i udviklingen af organisationen i nationale såvel som internationale virksomheder, hvor vi ser HR i større perspektiv og sammenhænge og anvender vores viden til at udvikle vores indsatser og samarbejdspartnere på HR området. 


Vi er professionelle ved at bruge relevant faguddannede medarbejdere til at løse HR Business Partner opgaver, som vi løser med saglighed, fortrolighed og kvalitet.
 

Vi er effektive ved at holde fokus på målet for opgaverne, og anvende færrest mulige ressourcer til at opnå de bedste resultater inden for HR løsninger. Vi skaber holdbare HR løsninger ved at være realistiske, når vi vurderer, matcher og udfører vores indsatser. 


Klik på pilen nederst til højre for kontaktinfo

JA TAK, JEG VIL GERNE KONTAKTES

Ønsker du er Teams møde, hvor vi gennemgår din virksomheds behov, er dette også en mulighed. Send os forslag til tid og dato, hvor det vil passe dig at mødes til en konstruktiv dialog.  

Brug formularen til højre